TW-Laskenta

Strategiset linjaukset

2023

01

 

Visio

Meidän tarkoituksenamme on varmistaa yrityksesi taloudellinen menestys uudistamalla taloushallintoa kumppaninasi menestyksen vaatimassa laajuudessa.

 
Me suunnittelemme taloushallintosi kattamaan kaikki osa-alueet, jotka yrityksesi tarvitsee menestyäkseen.
 
Me toimimme taloushallinnon kumppaninasi, joka kehittyy yrityksesi menestyksen mukana.
 
Me hoidamme taloushallintosi alusta loppuun, jolloin yritykselläsi ei tarvitse vaihtaa kumppania menestyessään.
 

02

 

Missio

 

Meidän tavoitteenamme on luoda edellytykset yrityksesi taloudelliselle menestykselle kehittämällä taloushallinnon laatua yhdessä menestyksestä vastaavien osaajiesi kanssa.

 
Me vastaamme taloushallintosi laatutasosta, jota yrityksesi menestys edellyttää.
 
Me kehitämme taloushallintoasi vuorovaikutuksessa osaajiesi kanssa, jotka tekevät yrityksestäsi menestyvän.
 

03

 

Strategia

Panosta yhteistyöhön

Me teemme yhteistyötä yrityksesi menestyksen eteen. Ylläpidämme kumppanuutta ja valvomme yrityksesi etua, jolloin käytät hyödyksesi proaktiiviset näkemyksemme, henkilökohtaiset neuvomme ja konkreettiset suosituksemme.

 

Hyödynnä osaaminen

Me varmistamme yrityksesi menestykseen tarvittavat resurssit. Kehitämme asiantuntija- ja talousosaamista ja uudistamme teknisiä ratkaisuja, jolloin saat käyttöösi kokeneet ammattilaisemme, edistyneet palvelumme ja nykyaikaiset järjestelmämme.

 

Sijoita laatuun

Me takaamme yrityksesi menestyksen vaatiman lopputuloksen. Noudatamme standardoituja prosesseja ja käytämme automatisoituja järjestelmiä, jolloin hyödynnät vakiintuneet toimintatapamme, ajantasaiset menetelmämme ja virheettömät prosessimme.

04

 

Arvot

 

Tuloksellisuus

Tavoittelemme yrityksesi vakaata menestystä. Valitsemme kannattavat ratkaisut, varmistamme tehokkaan toiminnan ja painotamme tuloksia.