Tehosta tiedon tuottamista


Me kehitämme yrityksesi palkka- ja taloushallinnon toimintatapoja.

Luotettavan tiedon tuottaminen edellyttää standardoituja menetelmiä ja ajallaan suoritettavia laskentaprosesseja. Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijamme hoitavat taloutesi prosessit kansainvälisesti hyväksyttyjen käytäntöjen mukaisesti, jolloin varmistat paitsi tiedon ajantasaisuuden, myös sen virheettömyyden ja lainmukaisuuden, ja siten myös raporttien ja ennusteiden oikeellisuuden. Vastaamme halutessasi kaikista yrityksesi talousprosesseista laskutuksesta aina kirjanpitoon ja palkkojen maksatukseen tai ainoastaan haasteellisimmista palkka- ja taloushallinnon osa-alueista.

Me keräämme yhteen yrityksesi taloudelle merkityksellisen tiedon. Laadimme osto- ja myyntireskontra-aineiston, kuten tallennetut ja tiliöidyt laskut sekä maksutapahtumat. Teemme myös kirjanpidon aineiston, kuten muistiotositteet, pääkirjat, päiväkirjat, tuloslaskelmat, taseet, ALV-laskelmat, tilinpäätökset ja konsernitilinpäätökset sekä IFRS-tapahtumat.

Huolehdimme lisäksi yrityksesi tietojen raportoinnista ja ilmoittamisesta asianosaisille tahoille. Toimitamme raportit, kuten palkkalistat, palkkalaskelmat palkkayhteyshenkilölle ja pankkitiedostot pankkiin, palkkatietoilmoitukset ja työnantajan erillisilmoituksen tulorekisteriin, lakisääteiset tilastotiedot tilastokeskukselle sekä jäsenmaksuraportit liitoille.