Kasva taloushallinnon huippuosaajaksi

Meillä kasvat alasi huipuksi sekä asiantuntijana, esimiehenä että johtajana. Me viemme sinua kohti täyttä potentiaaliasi tarjoamalla kokemustasi, ammattitaitoasi ja kiinnostuksen kohteitasi vastaavia työtehtäviä.


Uudistu ammattilaisena


Me tarjoamme sinulle valmiudet vastata alan muutoksiin ja asiakkaiden vaatimuksiin.

Me näemme talous- ja palkkahallinnon murroksen mahdollisuutena uudistua asiantuntijana. Meidän kanssamme pääset paitsi seuraamaan ja ennakoimaan alan kehitystä, myös kehittämään omalta osaltasi tulevaisuuden taloushallintoa ja kasvamaan alasi edelläkävijäksi.

Meillä työskentelet eri alojen osaajien kanssa sekä mielenkiintoisten projektien ja taloushallinnon alaa uudistavien ratkaisujen parissa. Perehdyt myös laajasti eri toimialoihin ja niiden erityispiirteisiin, sillä asiakkainamme on yrityksiä lähes jokaiselta toimialalta. Lisäksi sinun on mahdollista syventyä yksittäisten asiakkaidemme liiketoimintaan ja erikoistua erityisosaamista vaativiin konsultointitehtäviin, kuten asiakasyrityksen ulkoistetuksi talouspäälliköksi.

Konsultoi kokeneita asiantuntijoita


Ratko eteentulevia haasteita talon sisällä työskentelevien ylempien asiantuntijoiden kanssa.

Kehitä ammatillista osaamistasi


Ylläpidä ammattitaitoasi ja täydennä osaamistasi kurssien sekä sisäisten koulutusten ja tiimiprojektien avulla.

Ota haltuun uusia osaamisalueita


Osallistu asiakastyön ohella järjestelmien ja toimialakohtaisten prosessien kehitystyöhön.

Hyödynnä nykyaikaiset työvälineet


Käytä päivittäisessä työssäsi alan parhaita sähköisiä järjestelmiä ja viimeisimpiä menetelmiä.

Tarjoamme työn vastapainoksi useita etuja

Haasta itsesi ja osaamisesi


Me luomme edellytykset urallasi etenemiseen ja tuemme kasvuasi sen kaikissa vaiheessa.

Asiantuntijana olet tärkeä osa asiakkaidemme menestystä. Siksi me haastamme sinua tulemaan entistä paremmaksi omassa työssäsi. Meillä saat sopivasti vastuuta ja haasteita, uudenlaista työkokemusta sekä laajennusta nykyiseen työnkuvaasi.

Me uskomme, että asiantuntijaksi ei valmistuta vaan kasvetaan kokemuksen kautta. Me emme painota titteleitä tai tutkintoja vaan halua oppia uutta, joten pääset näyttämään meille kykysi ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi roolistasi riippumatta. Kun teet meihin vaikutuksen, me vuorostamme annamme sinulle tilaisuuden viedä uraasi toivomaasi suuntaan.

Kehity työssäsi ja
kasva asiantuntijana

Työntekijänämme syvennät ammattitaitoasi ja kartutat kokemustasi koko urasi ajan. Me panostamme säännöllisesti ammattitaitosi kehittämiseen työsi ohessa. Nimeämme sinulle sopivasti haastavia asiakkuuksia, tarjoamme uudenlaisia työtapoja ja menetelmiä sekä pidämme sinut ajan tasalla alan viimeisimmistä muutoksista. Samalla ohjaamme suuntautumistasi juuri niihin kiinnostuksen kohteisiin, joiden avulla saavutat urakehitystäsi edellyttävän kokemuksen ja osaamistason.

Hanki kokemusta ja
etene urallasi

Konsernimme koko antaa sinulle tilaa pyrkiä eteenpäin urallasi tai muuttaa urasi suuntaa sisäisen rekrytoinnin ja työnkierron avulla. Meillä ei ole vakiintuneita urapolkuja vaan teemme kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman, jonka perusteella lisäämme vastuutasi, laajennamme työnkuvaasi tai ehdotamme vaativampaa työtä sitä mukaa kun kasvat ulos roolistasi. Kun olet hankkinut riittävää kokemusta ja sopiva paikka vapautuu, pyrimme tarjoamaan sinulle joko esimies- tai johtoasemaa tai tehtäviä toisessa tiimiissä.

Lisäämme työhyvinvointia kulttuurin avulla

 

Löydä paikkasi perheessä

 

Työntekijänämme tutustut erilaisiin asiakkaisiimme ja heidän työhönsä myös vapaamuotoisissa merkeissä, kuten yksityiskeikoilla ja kuvauksissa.

 
  • Video: Kummeli – Verotus | TW-Laskenta
  • Video: Kummeli – Palkanlaskenta | TW-Laskenta
  • Video: Kummeli – Kirjanpito | TW-Laskenta

Liity yli 100 työntekijämme joukkoon


 

tai