Hallitse liiketoimintasi elinkaarta


Me avustamme yrityksesi liiketoiminnan suunnittelussa.

Yritystoiminnan muutokset ovat monivaiheisia ja jopa vuosia kestäviä prosesseja, jotka edellyttävät jatkuvaa liiketaloudellisen, verotuksellisen ja juridisen tiedon tulkintaa. Yritysasiantuntijamme seuraavat säännöllisesti sekä verosäädöksiä että yrityslainsäädäntöä ja ennakoivat niiden vaikutukset yrityksesi toimintaan, jolloin käytössäsi on ajankohtaista tietoa liiketoimintasi hallitun muutosprosessin läpivientiin. Avustamme sekä strategian suunnittelussa että tarvittavien toimenpiteiden valmistelussa yrityksesi elinkaaren jokaisessa vaiheessa.

Me analysoimme yrityksesi liiketoimintatiedot, joiden avulla kartoitamme toimintasi luonteeseen parhaiten sopivat vaihtoehdot. Selvennämme liiketoimintamallien ja yritysmuotojen hyödyt sekä ennakoimme yrityksesi yhtiömuodon muutoksen riskit. Lisäksi arvioimme sukupolvenvaihdosten vaikutukset yrityksesi toiminnassa ja laadimme yksilölliset suunnitelmat vaihdokseen. Selvitämme myös yrityksesi sukupolvenvaihdosta koskevat verotukselliset ja hallinnolliset erityispiirteet.

Tarvittaessa valmistelemme yrityksesi liiketoimintatietojen perusteella tarvittavat laskelmat ja asiakirjat. Koostamme yrityksellesi toimintasuunnitelman, laadimme kassaennusteet sekä teemme budjetointiin liittyvät laskelmat ja kustannus- ja kannattavuuslaskelmat. Sovellamme myös sopimusoikeutta, lainsäädäntöä, verohallinnon ohjeita ja lakien esityötä yrityksesi perustamiseen tai yhtiömuodon muuttamiseen liittyvien asiakirjojen laatimisessa, sukupolvenvaihdoksen suunnittelemisessa ja viranomaisten kanssa asioimisessa.


Yhtiön perustaminen
Yhtiön lopettaminen
Yhtiömuodon muutokset
Sukupolvenvaihdokset

 

Meiltä saat myös palvelut yrityksesi verotuksen sekä omistusrakenteiden ja rahoituksen suunnitteluun.