Ennakoi yrityksesi maksuvalmiutta


Me uudistamme yrityksesi liiketapahtumien raportointiprosessit.

Vastatakseen yksilöllisiin tiedonsaannin tarpeisiin kirjanpitojärjestelmän tulee mukautua yrityksen koon ja toiminnan vaatimuksiin. Käyttämämme kirjanpidon pääjärjestelmät skaalautuvat reskontrasta ja maksatuksista aina kansainväliseen konsernilaskentaan, jolloin tarvitsemasi tiedot ovat valmiina noudettavaksi raporteille, ennusteille ja budjeteille. Tarvittaessa liitämme järjestelmiimme rajapintoja muista käytössäsi olevista järjestelmistä, jolloin myös eri lähteistä yhdistämäsi tieto kulkee vertailukelpoisena kirjanpitoon.

Kirjanpitojärjestelmämme koostavat kirjanpitotiedon suoraan liiketoiminnan tapahtumista ja tuottavat kirjanpitoon tositteet, tiliotteet sekä myyntisaamiset ja ostovelat automaattisena laskentana joko samassa järjestelmässä tai hakemalla ne käyttämästäsi järjestelmästä. Samalla myös kirjanpitoaineisto siirtyy automaattisesti kirjanpitäjälle. Lisäksi järjestelmät mahdollistavat yksittäisiin laskuihin sekä niiden sisältöön ja kirjauksiin porautumisen laskutasolle saakka sekä laskun loki- ja maksutietojen ja tiliotteiden tarkastelun.

Järjestelmämme siirtävät tositteiden tiedot automaattisesti myös sisäisen laskennan raportteihin ja ennusteisiin. Järjestelmät hakevat ALV-raportit, IFRS-raportit, kannattavuus-, konserni- ja investointiraportit sekä tulos- ja taseraportit, joista koostat tarvittaessa myös johdon raportit. Lisäksi järjestelmät muodostavat maksuennusteet, budjetit ja osto- ja myyntiennusteet sekä tulos- ja taseraportit. Järjestelmät tallentavat automaattisesti myös sopimukset, tiliotteet ja asiakirjat maksuarkistoon.


Konsernilaskenta
Kansainvälinen ALV-laskenta
IFRS-laskenta Kuukausiraportit
ALV-raportit Tiliotteet
Tiliotekirjanpito Kirjanpitomerkinnät Kirjanpitoraportit Kassavirtaraportit
Integraatiot järjestelmiin

  • Sonet Premium: Kirjanpito-ohjelma, palkanlaskentaohjelma ja HR-järjestelmä | TW-Laskenta
  • e-Toimisto | Kirjanpito-ohjelma ja laskutusohjelma | TW-Laskenta
 

Meiltä saat myös palvelut yrityksesi kirjanpitoon ja raportointiin sekä palvelut ja järjestelmät osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn, seurantaan ja maksatukseen.