Lyhennä laskujesi kiertoaikaa


Me keskitämme yrityksesi laskutusprosessit.

Useissa järjestelmissä hajallaan oleva laskutustieto aiheuttaa ylimääräisiä vaiheita laskutusprosessiin. Käyttämämme ja kehittämämme taloushallinnon pääjärjestelmät keskittävät yrityksesi laskujen tarkastamisen, käsittelyn ja maksamisen yhteen järjestelmään, jolloin kierrätät tiedon viiveettä käyttäjältä toiselle. Laskutusprosessit ovat myös muokattavissa yrityksesi laskutustarpeita vastaaviksi, jolloin käsittelet tietoa liiketoimintasi vaatimusten mukaan.

Taloushallintojärjestelmämme automatisoivat yrityksesi ostolaskutietojen prosessoinnin. Järjestelmät tarkastavat laskun toimittajan ennakkoperintätiedot ja välittävät ostolaskut oikeille henkilöille. Järjestelmät kierrättävät myös yrityksesi ostolaskut sähköisesti ja tiliöivät ne automaattisesti kirjanpitoon. Tarvittaessa järjestelmistä on tuotavissa raportit yrityksesi ostolaskutiedoista, kuten ostoveloista, tiliöinneistä, laskujen käsittelijöistä ja maksuista.

Järjestelmämme tehostavat myös yrityksesi myyntilaskutuksen tiedonkulkua. Järjestelmät mahdollistavat myyntilaskujen sähköisen käsittelyn tai tuonnin toisesta järjestelmästä ja kohdistavat maksusuoritukset oikeaan myyntilaskuun. Järjestelmät vievät myös käyttämissäsi myynti- tai toiminnanohjausjärjestelmissä tuotetut myyntilaskut automaattisesti myyntireskontraan. Lisäksi järjestelmät tarjoavat yrityksesi myyntilaskutietojen, kuten laskujen maksujen, saamisten, maksumuistutusten ja tuotehallinnan, reaaliaikaisen seurannan sekä tuotehallintaan, myyntilaskutukseen ja eri arvonlisäverokantoihiin sopivat raporttipohjat.


Ostolaskujen vastaanotto
Ostolaskujen tarkastaminen
Ostolaskujen hyväksyminen ja maksaminen
Ostoreskontra Matkalaskut
Käteis- ja korttiostosten kuittien käsittely
Myyntireskontra

  • e-Toimisto | Kirjanpito-ohjelma ja laskutusohjelma | TW-Laskenta
  • Profix: Laskutusohjelma | TW-Laskenta
  • Visma M2 Blue: Laskutusohjelma | TW-Laskenta
 

Meiltä saat myös palvelut yrityksesi osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja seurantaan sekä palvelut ja järjestelmät kirjanpitoon ja raportointiin.