Kasvata henkilöstösi suorituskykyä


Me tehostamme henkilöstösi johtamisen käytäntöjä ja prosesseja.

Vahva erityisosaaminen HRM-järjestelmän toiminnallisuuksista ja henkilöstöjohtamisen toimintatavoista takaa henkilöstötiedon tehokkaan hallinnan. Palkanlaskijoista ohjelmistokonsulteiksi erikoistuneet asiantuntijamme paitsi käyttöönottavat yrityksesi HRM-järjestelmän, myös rakentavat sen tukemaan liiketoimintaasi ja sen tavoitteita, jolloin saat kohdennettua tietoa yrityksesi sisäisestä suorituskyvystä. Avustamme yrityksesi HR- ja HRD-prosessien kartoituksessa sekä yksittäisten prosessien tehokkuuden ja tuloksien arvioinnissa. Konsultoimme myös työlainsäädön ja työehtosopimusten tulkinnassa.

Me kehitämme kartoituksessa saamamme tiedon pohjalta järjestelmän prosessit ja toiminnallisuudet optimaaliselle tasolle. Automatisoimme HR-prosessit ja tuomme ne osaksi HRM-järjestelmää. Tarvittaessa karsimme myös turhat toiminnot järjestelmästä ja modernisoimme HRM-kantojen automatiikan, laskennan ja toiminnallisuuden. Lisäksi teemme prosesseista ISAE 3402-standardin mukaisia, muokkaamme työehtosopimusten teknisen soveltamisen osaksi järjestelmää sekä huomioimme tietosuoja-asetukset käyttäjäroolien määrittelyssä.


HR- ja HRD-prosessien kehitys
HRM-järjestelmien käyttöönotto
HRM-kantojen modernisointi Työehtosopimusten tekninen soveltaminen

  • Mepco Palkat ja Mepco HRM: Palkanlaskentaohjelma ja HR-järjestelmä | TW-Laskenta
 

Meiltä saat myös järjestelmät yrityksesi henkilöstöresurssien kehittämiseen sekä palvelut ja järjestelmät palkkojen laskentaan, käsittelyyn ja maksatukseen.