Valitse yrityksesi mukana
kasvava kumppani

Ulkoistaessasi taloushallinnon osa-alueet meille varmistat, että tarvittava tieto on käytettävissäsi päätöksenteon hetkellä.


Me tuemme sinua päivittäisessä päätöksenteossa.

Vaikka taloushallintosi on pitkälti automatisoitua, yritystäsi koskevat ratkaisut tekee edelleen sinulle tutut ihmiset. Me nimeämme sinulle oman asiantuntijatiimin kirjanpidon, henkilöstöhallinnon ja veroasioiden asiantuntijoista, jotka erikoistuvat juuri sinun yritykseesi ja sen kirjanpidosta saatuun tietoon. Siten saat arvokasta käytännön tietoa talouteesi vaikuttavista tekijöistä.

Me työskentelemme kanssasi luotettavasti ja ketterästi.

Jokainen toimenkuvasi kannalta keskeinen tieto on koottuna ylläpitämiimme järjestelmiin, jotka ovat sinun ja tiimisi käytettävissä koska tahansa. Tämän ansiosta jaatte ja vaihdatte luottamuksellista tietoa keskenänne nopeasti ja turvallisesti.

Parhaimmillaan tiimistäsi tulee yhtä luonteva osa työpäiviäsi kuin työkavereistasi. Sinulla on päivittäinen keskusteluyhteys tiimisi jäseniin ja lisäksi yhteyshenkilösi on tavoitettavissa ja tavattavissa lyhyellä varoitusajalla. Säännöllinen yhteydenpito mahdollistaa nopeat liikkeet aina kun niille on tarvetta.

 

Me maksimoimme tiedon hyödyntämisen.

Me lunastamme lupauksemme tilanteissa, joissa sinun on pystyttävä luottamaan kumppaniisi sataprosenttisesti. Siksi me käytämme aikamme manuaalisen työn sijaan liiketoimintasi kehittämiseen ja innovointiin. Kun hyödynnämme dataa aktiivisesti, voimme tarjota sinulle tietoon perustuvia suosituksia ja ehdotuksia myös silloin, kun et itse huomaa niitä pyytää. Näin yhdistämme yrityksesi osaamisen omaamme ja pääsemme parhaaseen lopputulokseen.


Tarjoamme alamme uusimmat ratkaisut

 
 

Investoi yrityksesi tulevaisuuteen

 

Panosta pitkäaikaiseen kumppanuuteen

Perheyrityksenä meillä on kykyä kasvaa ja kehittyä yrityksesi mukana jopa sukupolvesta toiseen. Kun tunnemme yrityksesi läpikotaisin, ymmärrämme myös sen toimintaa syvällisemmin, jolloin osaamme tarjota sinulle tarkkaa informaatiota kaikissa kasvun vaiheissa.

 

Hyödynnä huippuluokan asiantuntijoita

Me olemme vaativan johtajan valinta, sillä tunnemme alamme perin pohjin. Yrityksellesi uudet erityistilanteet, kuten sukupolvenvaihdokset, fuusiot ja listautumiset, ovat meille tuttuja. Siksi pystymme ennakoimaan muutokset ja tarjoamaan käyttöösi tietoa, jolla varmistat yrityksesi kasvun.

Kannamme vastuumme ympäristöstä

 
 

Siirry tiedon tallentamisesta tiedolla johtamiseen

Me autamme sinua tekemään päätöksiä, joiden tulokset näkyvät kannattavana kasvuna.

Kun pystyt reagoimaan muutoksiin nopeasti ja kohdistamaan investoinnit niihin toimenpiteisiin, joissa niillä on kasvun kannalta eniten merkitystä, liiketoiminnastasi tulee tuloksellisempaa. Näin yrityksesi kasvaa kannattavasti.

Saatavillamme on sekä paikallista, valtakunnallista että maailmanlaajuista yritys- ja toimialatietoa, jonka saat asiakkaanamme käyttöösi.


Liity yli 550 asiakkaamme joukkoon


PYYDÄ TARJOUS