Valitse yrityksesi mukana kasvava kumppani

Meidän kanssamme varmistat yrityksesi kannattavan kasvun niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Sinä päätät mitä tietoa tarvitset, me luomme edellytykset yrityksesi kasvua ohjaavalle päätöksenteolle.


Vahvista yrityksesi taloudenpitoa


Me tuomme tiedon osaksi päivittäistä päätöksentekoasi.

Me mukautamme palvelumme yrityksesi erilaisiin palvelutarpeisiin. Vastaamme tarvittaessa kaikesta talouteesi liittyvästä asioinnista, mutta tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden yrityksesi sähköiseen taloudenhallintaan, jolloin käsittelet tietoa myös palveluaikojemme ulkopuolella. Halutessasi yhdistämme sähköisen palvelumme yrityksesi käytössä oleviin järjestelmiin, jolloin kaikki liiketoimintasi tapahtumista saatu tieto on sinun ja asiantuntijoidemme käytettävissä ilman manuaalista siirtelyä.

Vaikka hoidamme yrityksesi taloushallinnon sähköisesti, palvelemme sinua myös henkilökohtaisesti. Nimeämme yrityksellesi oman asiantuntijatiimin kirjanpidon, henkilöstöhallinnon ja verotuksen asiantuntijoista, jotka tutustuvat yrityksesi liiketoimintaan ja erikoistuvat sen talousasioiden hoitoon. Siten saatavillasi on eri alojen asiantuntijatietoa yrityksesi taloudellisesta, verotuksellisesta ja liiketoiminnallisesta tilanteesta.

Parhaimmillaan teemme tiimistäsi luontevan osan työpäiviäsi. Takaamme sinulle ja tiimisi jäsenille päivittäisen keskusteluyhteyden, jonka avulla tarkennat tietoa ilman erillistä ajanvarausta. Lisäksi nimetty yhteyshenkilösi on tavoitettavissa ja tavattavissa niin etänä kuin toimistolla lyhyellä varoitusajalla. Sovimme tarvittaessa myös säännöllisistä tilannekatsauksista ja järjestämme yhteisiä palavereja, jolloin vaihdat tietoa samanaikaisesti koko tiimin kesken.

Syvennä yrityksesi talousosaamista


Me autamme sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Me emme ainoastaan huolehdi yrityksesi taloudesta vaan parannamme myös taloudellista kannattavuuttasi. Annamme sinulle liiketoimintaasi koskevia suosituksia ja neuvomme sinua taloutesi suunnittelussa, jolloin saat käytännönläheistä tietoa talouteesi vaikuttavista tekijöistä. Seuraamme puolestasi myös liiketoimintasi kannalta keskeistä lainsäädäntöä ja tiedotamme sinua tarvittavista muutoksista.

Me kehitämme myös taloushallintoasi vastaamaan yrityksesi liiketoiminnallisia ja lakisääteisiä vaatimuksia. Laajan asiakaskuntamme ansiosta meillä on vahva asiantuntemus eri toimialojen erityispiirteistä sekä erilaisten yritysmuotojen kriteereistä, jolloin hyödynnät viimeisintä tietoa paitsi toimialasi, myös vastaavanlaisten yritysten taloushallinnon käytännöistä. Syvällisen toimialaymmärryksemme myötä tunnistamme hyvissä ajoin myös tulevat trendit ja niiden vaikutukset toimintaasi.


Tarjoamme alamme uusimmat ratkaisut

 
 

Investoi yrityksesi kasvuun

 

Panosta pitkäaikaiseen yhteistyöhön

Me tarjoamme yrityksellesi pelkän asiakkuuden sijaan kumppanuutta, jossa me molemmat pääsemme kasvamaan myös pitkällä aikavälillä. Kun tunnemme yrityksesi liiketoiminnan, osaamme ennakoida tarpeitasi ja tuottaa kasvutavoitteisiisi kohdennettua tietoa. Perheyrityksenä meillä on kykyä kasvaa yrityksesi mukana peräti sukupolvesta toiseen, jolloin pystymme hyödyntämään tietoa koko yrityksesi elinkaaren ajalta.

 

Hyödynnä konsulttitason erikoisosaaminen

Meidän asiantuntemuksemme kattaa muutakin kuin yrityksesi taloushallinnon tehtävien hoidon. Erikoisosaamisemme korostuu etenkin konsultointia vaativissa tilanteissa, sillä yrityksellesi uudenlaiset kasvuhaasteet, kuten sukupolvenvaihdokset, sulautumiset ja listautumiset, ovat meille ennestään tuttuja. Siksi kykenemme antamaan sinulle kokemukseemme perustuvaa tietoa jopa kaikista hankalimmissa kasvun vaiheissa.

Kannamme vastuumme ympäristöstä

 
 

Siirrä taloutesi hallinta nykyaikaan

Me muutamme tietoon perustuvat päätöksesi liiketoimintahyödyksi.

Yrityksesi kasvu on lopputulos oikeista päätöksistä. Siksi yksi tärkeimmistä päätöksistäsi on valita rinnallesi taloushallinnon kumppani, joka ei ainoastaan hoida lakisääteisiä velvoitteitaan vaan tuottaa yrityksellesi kasvua ja kannattavuutta.

Me tuemme yrityksesi tietoon perustuvaa liiketoiminnan johtamista uudella tavalla. Tuomme yrityksesi taloustoiminnot osaksi liiketoimintaasi, jolloin kohdistat resurssisi yrityksesi kasvun kannalta tärkeimpiin toimenpiteisiin. Näin liiketoiminnastasi tulee tuloksellisempaa ja yrityksesi kasvaa kannattavasti.

Saatavillamme on sekä paikallista, valtakunnallista että maailmanlaajuista yritys- ja toimialatietoa, jonka saat asiakkaanamme käyttöösi.

 
  • Tilitoimisto Westerberg – Westerberg-konserni | TW-Laskenta
  • Russell Bedford – Kansainvälinen tilitoimistoverkosto | TW-Laskenta
  • Taloushallintoliitto | TW-Laskenta

Liity yli 550 asiakkaamme joukkoon


 

tai